وروداعضا ورود اعضاء |
۱۴۰۳ شنبه ۲۴ آذر
موسسه جهاد نصر موسسه جهاد نصر
درباره ما
موسسه عمومی غیر دولتی جهاد نصر در تاریخ 1364/12/27 در اداره ثبت شرکت های تهران به شماره 3077 به نام بنیاد مستضعفان به ثبت رسید.
پس از مکاتبات و توافقات فی مابین وزیر وقت جهاد سازندگی، نخست وزیر وقت و رئیس بنیاد مستضعفان در تاریخ 1365/01/20 ضمن عقد صلح غیرمعوض به وزارت جهاد سازندگی واگذار گردید. بدین ترتیب مسئولیت های موسسه به وزیر جهاد سازندگی تفویض گردید. در ادامه بر اساس مصوبه هیات وزیران درجلسه مورخ 1379/02/14 و بنا به پیشنهاد شماره 22472/و مورخ 1377/06/11 وزارت جهاد کشاورزی (جهاد سازندگی) و به استناد تبصره (2) بند (12) قانون الحاق بندهای (11) و (12) به قانون فهرست نهادها و موسسات عمومی غیردولتی مصوب 1376، اساسنامه موسسه جهاد نصر تصویب شد.
موضوع فعالیت موسسه: با عنایت به ماده «3» اساسنامه و پس از انجام اصلاحات مورخ 1387/03/26هیئت محترم وزیران به شرح ذیل می‌باشد:
1- ارائه خدمات فنی و مهندسی در مراحل مطالعه، طراحی و مدیریت و اجرای طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی شامل ارائه خدمات فنی و مهندسی، عمران روستایی، جنگل و مراتع، شیلات و آبزیان، آبخیزداری، امور دام.
2- انجام فعالیت های بازرگانی و اجاره و استیجاره ماشین‌آلات و مبادرت به امر حمل و نقل، تحصیل و ارائه نمایندگی های مختلف داخل و خارجی جهت تهیه، تامین و صدور انواع تجهیزات و ماشین‌آلات، قطعات یدکی و ملزومات مورد نیاز آنها در ارتباط با موضوع موسسه با رعایت قوانین و مقررات مربوط.
بر اساس ماده «6» ارکان موسسه عبارت است از:
الف- مجمع عمومی
ب- هیات مدیره
پ- مدیرعامل
ت- بازرس قانونی
براساس ماده «7» اساسنامه موسسه، اعضای مجمع عمومی موسسه متشکل است از:
- وزیر محترم جهاد کشاورزی (ریاست مجمع عمومی)
- وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی
- رئیس محترم سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور
جلسه های مجمع عمومی بر اساس ماده «9» حداقل سالی دوبار برای تصویب بودجه و ارزیابی عملکرد موسسه و سایر موارد مندرج در اساسنامه بنا به دعوت رئیس مجمع تشکیل می شود.
سود موسسه: در اجرای بند «4» تبصره «2» ماده واحده قانون الحاق بندهای «11» و«12» به قانون فهرست نهادها و موسسات عمومی غیردولتی مصوب 1376 درچهارچوب وظایف قانونی وزارت جهاد کشاورزی به تشخیص وزیرجهاد کشاورزی به مصرف می رسد. همچنین بر اساس تبصره «4» ماده «4» ایجاد هرگونه شرکت جدید توسط این موسسه ممنوع است و شرکت های وابسته می‌توانند با رعایت سیاست های کلی اصل (44) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران با تصویب مجمع عمومی موسسه نسبت به تشکیل شرکت جدید از طریق خرید سهام آن حداکثر به میزان چهل و نه درصد (49%) اقدام نمایند.
اسامی اعضای هیات مدیره:
1- جناب آقای رضا عظیمی؛ رئیس هیات مدیره و مدیر عامل
2- جناب آقای محمدرضا زمهریری؛ عضو موظف هیات مدیره
3- جناب آقای بیژن رکوعی؛ عضو موظف هیات مدیره
4- جناب آقای عبداله فاتحی؛ عضو موظف هیات مدیره 
بازرس قانونی:
به موجب ماده «14» اساسنامه، بازرس قانونی موسسه، سازمان حسابرسی می باشد.
مأموریت های جاری: دولت محترم به موسسه جهاد نصر به عنوان یک دستگاه اجرایی فعالیت در توسعه پایدار منابع آب و خاک کشور در سطح ملی و اجرای کامل سامانه های مورد نیاز از قبیل شبکه های فرعی آبیاری و زهکشی، تجهیز و نوسازی در اراضی پایاب سدهای احداث شده خصوصا در استان های خوزستان و ایلام می باشد که شاخص ترین آن طرح احیای اراضی خوزستان و ایلام به وسعت 550 هزار هکتار با نام طرح مقام معظم رهبری (مصوب معظم له در سال 1375) است. این طرح که به عنوان بزرگترین طرح کشاورزی تاریخ ایران شناخته شده در اجرای کامل فاز نخست آن، در وسعت 300 هزار هکتار و تحویل آن به بهره برداران در کارنامه موسسه جهاد نصر به عنوان یک دستگاه اجرایی وابسته به وزارت جهاد کشاورزی از پروژه های افتخارآمیز در حوزه کشاورزی می باشد.
از دیگر ماموریت های اخیر که به این موسسه محول و اجرا شده است می توان اشاره ای به موارد زیر داشت:
- طرح تثبیت گرد و غبار با منشأ داخلی در استان های جنوبی کشور خصوصا در بحران های بروز ریزگرد در استان خوزستان (احداث کانال اصلی به طول 60 کیلومتر از رودخانه کارون تا محدوده تالاب منصوره با ظرفیت انتقال 20 مترمکعب در ثانیه و احداث کانال فرعی به طول 120 کیلومتر و 13 رشته کانال و همچنین احداث کانال فرعی از انتهای کانال اصلی به منظور آبرسانی به نخیلات شادگان به طول 11 کیلومتر در سال 1396).
- طرح توسعه پرورش آبزیان در سنوات گذشته با تاکید بر پرورش ماهی در قفس در دریای خزر، خلیج فارس، دریای عمان و سدهای مخزنی با منشاء آب کشاورزی و درچارچوب اقتصاد مقاومتی، دستیابی به امنیت غذایی و ایجاد اشتغال (انعقاد تفاهم نامه ای در تاریخ 92/10/24 با سازمان شیلات ایران با چشم انداز ده ساله (افق 1404) و برنامه ریزی استراتژیک و اجرایی به منظور تولید سالیانه 80000 هزارتن انواع آبزیان، میزان60 هزار تن ماهی در قفس در آب های دریای خزر و خلیج فارس و دریای عمان و دریاچه سدها و میزان 10 هزار تن گوشت ماهیان خاویاری واستحصال 100 تن خاویار و میزان10 هزار تن میگو در آب های ساحلی شمال و جنوب کشور و همچنین مطالعه و استعداد یابی پرورش آبزیان در اراضی طرح 550 هزار هکتاری دشت های خوزستان و ایلام) که در حال حاضر توسط بخش خصوصی در حال پیگیری و ادامه است.
- فعالیت و مشارکت در طرح برق دار کردن چاه های آب کشاورزی با چشم انداز 400 هزار حلقه چاه در سراسر کشور در همکاری با سازمان بهینه سازی مصرف سوخت و وزارت نیرو با نگرش کاهش مصرف سوخت های فسیلی و افزایش بهره وری با مصرف انرژی های پاک
 
اطلاعات سازمانی:  (لطفا برای مشاهده کلیک نمایید)


 
 
تاریخ به روز رسانی: 1403/07/18
تعداد بازدید: 58930
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به موسسه جهاد نصر ( عمومي غير دولتي ) ميباشد.
Powered by DorsaPortal